Kveðja frá Íslandi! (Greetings from Iceland!)

Guest Blogger: Becky Alcorn

Meagen og ég kynntist í Boston í gær og hafði tiltölulega viðburðasnauður flug til Íslands. Við komum á hostelið okkar í kringum miðnætti og komst hversu frábær hún var sannarlega. Ekki aðeins var flugvellinum skutla strætó þeirra brotinn niður, en svo var internetið, lykill á herbergi, og hitari í herbergið okkar. Til allrar hamingju þeir gáfu okkur í næsta herbergi sem var ekki heitt. Því miður en ekki var fortjaldið í herbergið okkar og það er aldrei raunverulega gets myrkur. Óþarfur að segja, að leita okkur að öðrum húsnæði í dag. Eftir að við að finna nýjan stað til að vera, tók við ferð upp til Reykjavíkur til að kanna borgina, sem var falleg … og fengum dýrindis Taílenska matur!

(As you can see, in the short time that I’ve been here, I’ve become fluent in Icelandic. See below for the English version.)

Meagen and I met in Boston yesterday afternoon and had a relatively uneventful flight to Iceland. We arrived at our hostel around midnight and discovered how fantastic it truly was. Not only was their airport shuttle bus broken down, but so was the internet, key to our room, and the heater in our room. Luckily they gave us the next room that wasn’t sweltering hot. Unfortunately though there was no curtain in our room and it never really gets dark. Needless to say, we searched for other accommodations today. After we found a new place to stay, we took a trip up to Reykjavik to explore the city, which was beautiful…and we got delicious Thai food!

Our tiny room in the hostel.

The harbor in Reykjavik.

Enjoying the sun in Reykjavik.

Reykjavik - the best city for its basalt columnar joints in the street and no dogs.

Houses by Tjornin Lake in Reykjavik.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kveðja frá Íslandi! (Greetings from Iceland!)

  1. Mark Wilson says:

    Það lítur út eins og best veður alltaf á Íslandi! Glaður þið tveir gert það á öruggan hátt – og deila svo framúrskarandi ljósmyndir.

  2. Andrew Retzler says:

    You would’ve hated Mitzpe Ramon! Dogs as far as the eye can see!

  3. Mark Wilson says:

    … and barking all night long.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.